avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme la imarticulari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme la imarticulari

Mi-am facut dosarul pentru marticula un autoturism si culmea tote bune si frumoase platesc si depun actele când aștept să-mi ridic nr mă sună si ma prezint la șeful poliție numi pot marticula mașina ca si date furate nr de germania ce trebue facut
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:48, 17 Martie 2018
Nu sunteti nici primul si nici ultimul care se confrunta cu o situatie de acest gen
Este situatie speciala pe care o puteti numai dv solutiona,staruind permanent la autoritati
Trebuie sa intelegeti ca este o birocratie ,in care se manevreaza hartii,documente de catre persoane care nu se afla in situatia dv sa fi achitat o suma de bani cu scopul obtinerii si utilizarii unui vehicul
Astfel de spete sunt complexe si solutionarea se poate intinde pe parcursul mai multor ani,
perioada in care vehiculul se poate degrada,poate fi furat,dezmembrat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme înmatriculare Tomy_ee Tomy_ee Buna seara! Am cumpărat o mașina din Germania de la un parc auto pt nevasta mea , am făcut contract de vânzare cumpărare si l-am încărcat pe platforma ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri un autoturism din trafic daca figureaza pe numele meu desi l-am radiat alexandriuc68 alexandriuc68 Am vandut in 2015 autoturismul personal contract de vanzare cumparare si radiere de la finate.Cumparatorul avea sarcina sa imatriculeze autoturismul,lucru ce ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto declarat furat p_mihai_ro p_mihai_ro Buna ziua, In 2011 am achizitionat din Germania un autovehicul uzat, provenit din Grecia. Autovehiculul era inmatriculat temporar in Germania. L-am ... (vezi toată discuția)