avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exercitarea autoritatii parintesti exclusive
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exercitarea autoritatii parintesti exclusive

Cum pot demonstra in instanta ca fostul meu sot a facut puscarie pentru furt de masini?? Ca doamna avocat a mea evita intrebarea asta... a inceput procesul fara mine ... etc... si observ ca trebuie sa ma ocup eu de dosar... va rog daca imi puteti spune a facut acu 15 ani la suceava... ne luptam prin instante pentru 2 minori un copil de 5 si unu de 6... am dus probe peste probe ... va multumesc frumos
nu denigrez pe nimeni...dimpotriva ma gandesc la copilasi ca numai eu stiu cat am tras 6 ani cu ei... eu stiu ce sunt sacrificiile si nu am astepta pensia alimentara a lui de 220 la ambii copii...ca cica ba nu munceste .. ba nu are bani ...nu l.a interesata niciodata de copii...am la dosar situatia scolara pentru ambii copii si scrie clar pe hartie ca doamna educatoare nu il cunoaste pe tatal copiilor...a mai spus ca nu a vb deloc cu mine tatal copiilor am dus dovezi ca am luat legatura cu el si ca are nr meu ca el a zis ca nu are nr meu... am dus de la medicul de familie hartie unde scrie ca tatal copiilor nu s.a prezentat niciodata cu copii la medic si stam in acelas sat casa lanaga casa ... am operat fata de polipi a spus ca a fost cand s.a internat...am dus act doveditor ca nu stie nici de ce anume a fost operata a declarat ca de amigdale... hartia precum ca are probleme cu alcolul...in astia 6 ani nu a fost prezent deloc...nu ma razbun ca nu am nici pe cine... a zis ca nu lucreaza (lucreaza ca sofer la fan curier) iar cat despre avocata da nu sunt multumita ca onorariu a fost la primul proces de 300euro iar ia a taiat chitanta de 10 mil....la al doilea proces tot 300 e si a taiat de 9 mil.... a fost o simpla intrebare cea cu puscaria .... imi cer scuze si multumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita ralucaelenaeu ralucaelenaeu Buna seara... sunt divortata si am 2 minori care stau cu mine... la tata i.a dat drept de vizita de 2 ori pe luna.. suntem vecini de 2 case distanta..el s.a ... (vezi toată discuția)
Intrebare- contributie intretinere familie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu,nu se poate face nimic contra unui sot care nu vrea sa dea banii in casa ci ii ascunde?am copil si nu da leafa in casa,nu stiu cat ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa aduc copii sa stea cu mine avand in vedere ca domiciliu il are la mine ralucaelenaeu ralucaelenaeu am 2 copii si in instanta mi.au incredintat mie fata(6 ani) ca baiatul(5 ani) nu l.a cerut ( ca la proces a zis ca nu e al lui , cand i.am zis sa faca testu ... (vezi toată discuția)