avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reducerea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reducerea pensiei alimentare

Exista o varianta prin care instanta din Romania sa tina cont de cheltuielile mele din Germania, privind stabilirea pensiei alimentare? Copilul si mama se afla in Romania.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:17, 18 Martie 2018
Buna seara,
In Romania pensia de intretinere se stabileste conform art. 529 C.Civ la valoarea VENITULUI NET realizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară StuAli StuAli Bună ziua. Eu și fostul meu soț am divorțat si avem un copil care locuiește în România cu fostul meu soț. La procesul de divorț s-a stabilit pensia ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor, plata pensie alimentara copii emanuel mera emanuel mera Urmeaza sa divortez cu acordul partilor la judecatorie, iar copiii ne-am inteles sa ramana sa locuiasca cu sotia, autoritatea parinteasca sa fie exercitata de ... (vezi toată discuția)
Modul de stabilire a cuantumului pensiei alimentare pentru copil daniela vasilescu daniela vasilescu daca tatal are imprumuturi la banci de dinainte de relatia din care a rezultat un copil, aceste imrumuturi se iau in calcul la stabilirea pensiei alimentare? (vezi toată discuția)