avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ultimul model de contract de arenda
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ultimul model de contract de arenda

Buna ziua. Unde gasesc ultimul model de contract de arenda, pe cati ani se poate incheia si daca sunt slte detalii de tinut minte. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 09:23, 18 Martie 2018
(a) nu stiu daca exista modele de contract de arenda;
(b) 49 ani;
(c) art.1777 - 1850 Cod Civil pentru "detalii"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arenda zirnaioana65 zirnaioana65 Buna ziua va rog sa imi precizati ce presupune incheierea unui contract de arenda fara respectarea prevederilor art 1836- 1850 cod civil .Multumesc. (vezi toată discuția)
Bina ziua! in cazul contractului de arenda daca arendatorul a ... valeria ghitau valeria ghitau Bina ziua! In cazul contractului de arenda daca arendatorul a decedat si unul din mostenitori (fara a fi dezbatuta mostenirea) notifica primaria si arendasul ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda adipetroiu adipetroiu Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)