avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS

Ce poate face o persoana care nu este asigurata medical si are nevoie urgent de asigurare.multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:33, 18 Martie 2018
Mergeti la finante unde depuneti declaratia 604 in care bifati ca doriti sa platii cass pe loc pentru sate luni x 190 lei si apoi cu chitanta mergeti la casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuție cass și pensie 2018 persona fără venituri catalinapredescu catalinapredescu Ce sume trebuie sa plătesc în 2018 ca persoana fără venituri pentru asigurarea de sănătate și pentru pensie (cass și cas) și care este procedura de ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoane fara venituri catalinapredescu catalinapredescu Am completat în februarie 2018 declaratia 604 pe o perioada de 12 luni. De atunci plătesc lunar cass de 190 ron. Odată cu apariția noii declarații unice ... (vezi toată discuția)
Plata asigurari sociale Alex04041982 Alex04041982 Buna ziua.va rog sa ma ajutati la o intrebare.am i problema medicala grava dar nu sunt asugurat,pama in sept.2017 am fost in indemn.crestere copil,dupa care am ... (vezi toată discuția)