In 2006 am contractat un credit pe 19 ani si am fost obligată de către banca sa închei o asigurare de grup Aviva in favoarea băncii (acest lucru este stipulat in contract). Am solicitat de nenumărate ori bancii sa-mi elibereze o copie dupa polița,dar nu au respins solicitării mele.Am aflat ca Aviva asigurări a fost preluată de Metropolitan Life si am solicitat si de la aceștia o copie dupa polița, dar deși au trecut cele 30 zile nu mi-au dat nici-un răspuns. Va rog sa-mi dați un sfat, ce pot face in acest caz...contractul este pana in 2024. Va multumesc.
Buna ziua,
Adresati ambelor institutii, in scris transmis cu confirmare de primire, notificari prin care solicitati copie a acelei polite dandu-le 15 zile sa v-o trimita.
Dupa expirarea termenului, daca nu au trimis-o va adresati instantei.
Buna ziua,
Daca nu raspund la notificare nu exista alta posibilitate decat sa fie obligati de instanta si, eventual, dupa aceia sa solicitati ajutorul executorului judecatoresc.
Succesiune datorii
Tbuha88
Buna ziua,
Mama mea a decedat in iulie 2013, iar eu cu fratele meu am mostenit un apartament pentru care nu am incheiat succesiunea. In luna mai 2017 am ... (vezi toată discuția)