avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum pot intra in posesia poliței de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum pot intra in posesia poliței de asigurare

In 2006 am contractat un credit pe 19 ani si am fost obligată de către banca sa închei o asigurare de grup Aviva in favoarea băncii (acest lucru este stipulat in contract). Am solicitat de nenumărate ori bancii sa-mi elibereze o copie dupa polița,dar nu au respins solicitării mele.Am aflat ca Aviva asigurări a fost preluată de Metropolitan Life si am solicitat si de la aceștia o copie dupa polița, dar deși au trecut cele 30 zile nu mi-au dat nici-un răspuns. Va rog sa-mi dați un sfat, ce pot face in acest caz...contractul este pana in 2024. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:22, 18 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Adresati ambelor institutii, in scris transmis cu confirmare de primire, notificari prin care solicitati copie a acelei polite dandu-le 15 zile sa v-o trimita.
Dupa expirarea termenului, daca nu au trimis-o va adresati instantei.
Va multumesc , dar o alta alternativa nu exista, doar in instanța ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca nu raspund la notificare nu exista alta posibilitate decat sa fie obligati de instanta si, eventual, dupa aceia sa solicitati ajutorul executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma derizorie primita la maturizarea politei de asigurare la metropolitan life stolo2000 stolo2000 In anul 2002 am incheiat o polita de asi gurare cu fosta societete de asigurari AVIVA actualmente METROPOLITAN LIFE Aceasta polita am facut-o cu gandul ca in ... (vezi toată discuția)
Succesiune datorii Tbuha88 Tbuha88 Buna ziua, Mama mea a decedat in iulie 2013, iar eu cu fratele meu am mostenit un apartament pentru care nu am incheiat succesiunea. In luna mai 2017 am ... (vezi toată discuția)
Buna. tatal me au facut un credit in anul aug 2020 (mama decedata ... ro_xy86 ro_xy86 Buna. Tatal me au facut un credit in anul aug 2020 (mama decedata in acel an). la credit s a atasat automat asigurare. la beneficiar asigurare este trecuta ... (vezi toată discuția)