avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Detectorul de minciuni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Detectorul de minciuni

Am nevoie de aceasta proba in instanta in legatura cu custodia copilului.cum pot cere sa mi se aprobe detectorul de minciuni si cat de mult ajuta.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
ContSters436518, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Proba cu detectorul de minciuni nu este o proba admisa in instanta fiind doar o posibilitatea de orientare asupra veridicitatii celor spuse.
Nicio instanta nu va va admite aceasta proba.
Atunci cum pot dovedi ca spun adevarul in legatura cu copilul si ca fosta si familia ei minte..nu am suficiente probe impotriva lor doar cativa martori,inclusiv preotul satului care este si nas la copil..vreau o soluție care sa ma ajute in instanta sa pot dovedi ca spun adevarul..si ea si familia ei minte..

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Proba cu detectorul de minciuni nu este o proba admisa in instanta fiind doar o posibilitatea de orientare asupra veridicitatii celor spuse.
Nicio instanta nu va va admite aceasta proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detectorul de minciuni ContSters212534 ContSters212534 Am auzit multe despre el dar vreau sa va intreb, totusi, in cazul in care el este solicitat de catre politie - merita efectuat ?, chiar daca esti complet ... (vezi toată discuția)
Loviri fara martori- este suficient certificatul medico-legal? Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua Daca doua persoane s-au batut si nu exista martiri, cel batut mai tare poate dovedi agresorul cu un certificat medicolegal ? Are sanse de a ... (vezi toată discuția)
Poligraf ContSters205347 ContSters205347 Detectorul de minciuni este sau nu proba in instanta si daca martorii, mai ales cei benevoli au obligatia de al face , daca li se cere? (vezi toată discuția)