avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez

Buna ziua,vreau sa bag divorț de soțul meu dar nu găsesc curajul săi spun,e o fire f excentrică și știu ca va reacționa f urat la decizia mea,avem 2 copiii împreuna.Fiind violent in ultima vreme am luat aceasta hotărâre.El fii d plecat din țara.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:59, 18 Martie 2018
Daca nu mai puteti convietui impreuna, iar convietuirea se realizeaza mai mult "de frica", atunci in mod necesar va trebui sa-i comunicati hotararea luata , fie anterior, fie dupa introducerea cererii de chemare in judecata.
As dori sa iau legătura măcar cu un sfat cu un avocat din Iași.imi este frica ca vine acasă fără sa știu.Am fost bătută de doua ori și amenințată cu cuțitul fata de copiii...nu știu de ce l-am iertat și am stat,dar acum simt ca numai are rost,căsnicia noastră numai tine.
Buna ziua,
In afata actiunii de divort va sfatuiesc sa solicitati si emiterea unui ordin de restrictie.
Nu mai asteptati pana va nenoroceste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez am doi copii minori !!! ContSters482873 ContSters482873 Buna ziua vreau sa divortez am doi copii, am mai plecat de doua ori de acasa dar nimic nu sa schimbat, inainte ma batea , acum nu o mai face dar ma jigneste, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mă poate ajuta cineva, vă rog cu niste sfaturi! ... Lucia.. Lucia.. Bună ziua, mă poate ajuta cineva vă rog cu niste sfaturi! Sunt căsătorită de 6 ani și încerc să îmi salvez familia dar nu mai am nici-o opțiune! ... (vezi toată discuția)
Vreau ca sotia sa vina acasa de la fundatia pentru femei batute vanycerchez vanycerchez sotia ma inselat eu am batuto cineva a trimiso la fundatie.acum mi-a iesit prin piele nu mai vreau so ating.vreau sa vina acasa la mine si cei doi copii ... (vezi toată discuția)