avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez am doi copii minori !!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez am doi copii minori !!!

Buna ziua vreau sa divortez am doi copii, am mai plecat de doua ori de acasa dar nimic nu sa schimbat, inainte ma batea , acum nu o mai face dar ma jigneste, imi verifica telefonul , ma suna in repetate randuri ca unde sunt ce fac etc . Este violent si imi este frica del . In anii trecuti am avut si certificat medico- legal ( nu il mai am ) . Nu stiu cum sa fac sa plec ? Daca fig fara copii , ii pot recupera ? Poate facr ceva impotiva mea ?? Mentionez ca nu am depus niciodata plangere !!! El le baga copiilor tot felul de prostii in cap ,pana acum am stat pentru copii ca au plans dar nu mai pot , numai eu muncesc !!! Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:05, 7 Iulie 2018
E riscant să plecați fără minori.

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa obtineti un ordin de protectie datorita violentelor fizice si psihice la care va supune.Faceti si o plangere la politie in paralel,daca plecati luati si copii cu dvs ,aveti destule variante.
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va luati copiii si sa plecati depunand atat cererea de divort cat si solicitarea privind ordinul de restrictie.
Daca nu aveti unde pleca incercati la un adapost pentru mame abuzate.
Certificatul medico legal il puteti recupera de la INML.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort naluminita naluminita daca sotul terorizeaza psihic sotia,verbal si chiar fizic,afectand si punand in pericol starea de sanatate si ducerea unei sarcini la termen,din cauza ... (vezi toată discuția)
Plangere in impotriva sotului si ordin de restrictie smihaelasimona smihaelasimona Fiind in divort sotul ma ameninta cu moartea , face scandal in fata copilul in varsta de 4 ani.Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva lui. Scandalul ... (vezi toată discuția)
Am fost nevoit să părăsesc în grabă locuința comună și, în plus, am fost agresat de logodnica mea. m-ar ajuta o plângere penală pentru violență și furt să-mi recuperez bunurile? rares2014 rares2014 Buna ziua. Va rog, sa ma ajutati cu un sfat. Recent, de trei zile, m-am despartit de logodnica mea. Ea, a chemat verii ei si in cele din urma am fost ... (vezi toată discuția)