avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Cum trebuie sa procedez in situatia in care a murit tatal meu biologic acum o Saptamana.. pe numele carui sunt in acte..dar care nu ma cautat niciodata stiind de esistenza mea..si care mai are 1 copil cu o alta femeie si alti 2 copii cu o a treia femeie..eu fiind cel mai mare...cum trebuie sa procedez pentru succesiune..mostenire?..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:11, 18 Martie 2018
Dacă figurează în acte ca tata mergeți la notarul unde a avut ultimul.domiciliu.
Problema este ca aveti nevoie si de acte pentru a dezbate moștenirea.Va trebuie si certificatul de deces.
Dacă nu va descurcati aveti dreptul.de a apela la avocat ca sa va susțină în demersuri.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara,
Fie mergeti la un notar si, chemandu-va ceilalti frati, dezbateti succesiunea fie, va duceti la un notar si dati o declaratie de acceptare a succesiunii si cand se va dezbate veti fi automat chemat si dumneavoastra.
Eu va sfatuiesc sa va chemati si ceilalti frati la notar si sa dezbateti succesiunea.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi partaj Miupiu Miupiu Buna seara, matusa(sora mamei mele naturale) care m-a crescut de la 2 ani a murit,nu m-a adoptat.In viata mai sunt 2 surori, nu are sot si nici copii, as dorii ... (vezi toată discuția)
Redeschidere taxa de succesiune augustin39 augustin39 Bună seara...părinții mei au murit respectiv tata când aveam trei ani iar mama când aveam 9 ani . .Am fost crescut ba de niște unchi ba de bunicii din ... (vezi toată discuția)
Succesiune Constantin Madalin 16 Constantin Madalin 16 In urma cu 17 ani bunicul meu a decedat, tatal meu impreuna cu ceilalti fratii au urmat taxa de succesiune, in urma careia fiecare au obtinut un act de ... (vezi toată discuția)