Eu am un teren mostenire de la stramosii mei, dar nu am avut posibilitati sa il lucrez si nici nu s-au gasit doritori sa-l ia in arenda. Pretul care mi s-a oferit a fost mic si nu l-am vandut. , si nu vreau deocamdata sa-l vand. Am vazut ca cineva il lucreaza ilegal fara sa-mi dea nici un ban. Pot sa dau acea persoana in judecata ca-mi foloseste terenul ilegal. ? Si consider un mare abuz ce a facut Guvernul Romaniei ca in Codul Fiscal sa se prevada marirea impozitului cu 500 % pentru terenurile nelucrate. Numai comunistii faceau asa. Bine ca nu ne pun si cote de carne si de cereale.
Buna seara,
Da va puteti adresa instantei pentru a obliga pe cel care va lucreaza terenul sa-l elibereze.
Cu privire la taxe si impozite:
1. Cred ca cei care nu-si lucreaza terenul TREBUIE sa fie sanctionati (Nu trebuie sa stai cu sapa in mana ci poti sa-l dai intr-o arenda modica stabilind, totodata, cu arendasul sa plateasca si impozitele).
2. Pai PSD ... nu e ....???????????????
Semnatura falsa
vcornelia
Buna ziua. Sunt din Orastie si detin teren in alta localitate din judet. Acum cand am cerut adeverinta pentru apia de la primaria respectiva am aflat ca ... (vezi toată discuția)