avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Impact scutire plata CASS asupra valorii ICC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Impact scutire plata CASS asupra valorii ICC

De curand a fost adoptata OUG prin care persoanele aflate in concediu de crestere copil sunt scutite de plata CASS. Va avea vreun impact asupra valorii indemnizatiei de crestere copil? Mentinez ca sunt deja in concediu de crestere copil de 10 luni.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 20 Martie 2018
Care este acea OUG ?
Buna seara,

Nu stiu exact numarul OUG, dar va transmit un articol in care regasiti mai multe detalii:

[ link extern ]

Ce doream sa stiu este daca aceasta modificare va impacta in vreun fel valoarea indemnizatiei pe care o primesc in prezent.
Multumesc,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are niciun impact asupra cuantumului indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si venituri complementare CDE1407 CDE1407 Buna ziua Ma pregatesc cat de curand sa intru in concediu ingrijire copil. Vreau sa stiu daca mai pot inregistra venituri din activitati suplimentare (de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pe perioada concediului crestere copil oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, In legatura cu legea votata pe 03 decembrie 2014 cu privire la modificarea Codului Muncii, aliniatele 145 si 146( continutul mai jos), am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil gianimov gianimov Buna seara, numele meu este Gianina si as dori sa stiu exact daca s-a modificat OUG 124/2011 si care sunt mai exact aceste modificari. (vezi toată discuția)