avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme executare silita

Buna ziua,
Am deschis un dosar de executare silita la un executor judecatoresc care este in curs de desfasurare, Partile ce sunt debitori in solidar ai creantei sunt 3 persoane fizice,una s-a declarat ca neavand nici un venit a doua la fel (respectiv sot si sotie) si mai mult pe parcursul executarii sotul a decedat si nu lasat nimic mostenitorilor iar al treilea debitor are la vedere deci executabil o pensie.CASMB. Deorece suma/creanta este mare eu urmeaza sa primesc timp de 56 ani aproximativ 25-30% din pensia acestui singur debitor (care are varsta de 70 ani) care are acest venit la vedere/imposibil de ascuns. Cei 3 debitori (acum 2) sunt in realitate (adica au fost sunt si vor fii) bogatii dar nu au nimic pe numele lor ce poate fii executabil. Din pacate si eu am varsta de 69 ani si probleme medicale. Pana cum ,timp de 5 ani,nu am primit din creanta nici 1%. Am un fiu major. In acest caz poate prelua el continuarea executarii silite desi stiu ca la decesul singurului debitor solvabil si a celui de al doilea insolvabil,nu va exista nimic de pe urma lor,desi realitatea este alta,juridic nu vor lasa nimic. Se poate face ceva ?
Multumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiul dvs. poate continua executarea silita . Din pacate nu aveti ce face. Debitorul insolvabil nu pateste nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare executare silita in curs de desfasurare gyandy gyandy Buna ziua, Am deschis un dosar de executare silita la un executor judecatoresc care este in curs de desfasurare, Partile ce sunt debitori in solidar ai ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare deschis-prescriere creanta gyandy gyandy Buna ziua. In urma deciziei pronuntate de ICCJ Bucuresti s-a dat hotarare/decizie definitiva si irevocabila prin care debitorii (3) in solidar au de plata o ... (vezi toată discuția)
Fila cec sinlesa sinlesa am o fila cec , investita cu formula executorie din 19.01.2007 n-am pus-o in executare, intrucat avocatul meu a fost de parere ca-mi recuperez creanta mult ... (vezi toată discuția)