avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta presedintiala - urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta presedintiala - urgent

Buna ziua, sora mea este agresata fizic de prietenul ei cu care au si un copilas. Si-a scos recent certificat medico-legal pentru lovituri si va scoate si copiile la procesele verbale din parte politiei ca a fost sesizata in repetate randuri.

Intrebarea mea este,

Ea locuieste acum in chirie in sectorul 2 ( fara contract de inchiriere ) iar domiciliul il are in sectorul 6 ( in buletin ) , asadar unde va trebui sa depuna cererea pentru ordonanta si care adresa o va trece in cerere ?

Poate cere sa se judece fara prezenta partilor ? Sau fara avocat mai exact, datorita dificultatilor financiare foarte mari

Se plateste taxa de timbru la cec ( cat este ) ?

Va multumesc din suflet ! Daca mai aveti sfaturi sunt mai mult decat bine-venite
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:47, 19 Martie 2018
Arondarea este funcţie de domiciliul din Cartea de Identitate.Dacă vrea să se judece la sect.2, trebuie să-şi facă contract de închiriere acolo unde stă acum.
Situația este foarte complicată și fără avocat nu cred ca se va descurca.

Ar putea încerca un ordin de protecție daca este agresată Si are dovezi.
Asa s-ar putea simplifica lucrurile...
Apoi...e posibil sa o ajute si instanțele cât de cât și sa reusesca sa termine...procesul...

Cea mai mare problema va fi aceea că nu se stie daca veti finaliza procesul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatoria sector 6_rugaminte julien_slbz julien_slbz Viitorul parat dintr-o cerere de chemare in judecata are sediul in Sectorul 6....Unde pot plati taxa de timbru pentru Judecatoria acestui sector..?...sunt din ... (vezi toată discuția)
Divort Georgiana_ioana Georgiana_ioana As avea nevoie de niste lamuriri...sunt intr-o situatie delicata! sunt casatorita si am un copilas de aproape 3 lunisoare=D> , problema ar fi intre mine si ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare gheorghe65 gheorghe65 Sunt proprietar majoritar (cote parti) al unui imobil de la tara impreuna cu un frate si sora mea diagnosticata cu retard mintal mediu, de care am grija. Acum ... (vezi toată discuția)