avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in preaviz disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in preaviz disponibilizare

Buna ziua
Sunt in perioada preavizului pentru disponibilizare si doresc sa stiu daca fiind abia operata si avand nevoie de ingrijire medicala cu un concediu medical aferent, mi-se poate prelungi perioada de preaviz cu zilele cat am concediu medical.
Va multumesc, astept de la dvs un raspuns cat mai repede posibil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 19 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, durata preavizului se prelungeste cu durata concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in preaviz ioana2525 ioana2525 Daca sunt in perioada de preaviz de 20 de zile si doresc sa mi iau un concediu medical, perioada de preaviz se va prelungi cu durata concediului ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada preaviz Anna94 Anna94 Bună ziua. Am și eu o întrebare. Concediul medical prelungește perioada de preaviz? Mai aveam 4 zile de preaviz și din cauza unor probleme de sănătate a ... (vezi toată discuția)
C.i.m. Normandia Normandia Buna ziua. Cu respect va solicitam sfatul in urmatoarea problema: Suntem o societate care a desfiintat in baza noii organigrame un post de munca ... (vezi toată discuția)