avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere prelungire dovada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere prelungire dovada

Buna seara.Va rog sa ma ajutati daca se poate.Trebuie sa depun o cerere la Parchet pentru prelungirea dovezii inlocuitoare a p.c(am fost implicat intr-un accident cu victima) si nu prea stiu sa o formulez.Ar putea cineva sa ma ajute in acest sens? Va multumesc anticipat.
Nu trebuie sa o formulati d-voastra, este vorba de o cerere tip ( care o gasiti contra cost la xerox-ul situat langa Udriste).....costa 1leu.
Si cum completeaza motivarea?
Din cate stiu se cere ca aceasta cerere sa fie motivata.
Se poate intampa si sa se respinga cererea.
Oricum cererea e o simpla formalitate. De obicei se da aceasta dovada tuturor care o cer, fiind cercetati in astfel de cazuri. E un fel de aplicatie a principiului prezumtiei de nevinovatie. Permisul e suspendat, dar dovada se da.
Nu vreau sa va contrazic dar au fost situatii in care am mers in alta localitate pt cerere.
E adevarat ca era vorba si o cercetare penala pt omor din culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal accident cu victima unnoname unnoname Buna ziua, Scriu aici deoarece as dori sa fiu un pic indrumat pentru a-mi putea recupera dreptul de a conduce cat mai repede posibil deoarece imi castig ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? nero67 nero67 cazul meu l-am expus,accident rutier cu victima!intre timp au trecut 2,5 luni,politistul care se ocupa de caz a fost in concediu,cele 2 luni in care victima ... (vezi toată discuția)
Respingere prelungire dovadă de circulație. dosarul este la cercetări penale, nu înțeleg ce se întâmplă, cum ar trebui sa procedez? Silvia1973 Silvia1973 Buna seara,acum un an si jumatate am avut un accident de circulatie cu 1 victima ,care a necesitat 11 zile de spitalizare.Mentionez ca am fortat culoarea ... (vezi toată discuția)