avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis suspendat in Anglia!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis suspendat in Anglia!

Buna ziua!
Am facut o tampenie de curand, mai exact am condus sub influenta bauturilor alcoolice. Am fost oprit de catre un echipaj de politie si dus la sectie, unde in urma celor doua probe a rezultat 0.84,respectiv 0.86.
Stiu ca am gresit asa ca rog sa se raspunda doar la intrebare.
Desi alcoolemia era foarte mare,eram foarte constient, asa ca am raspuns la tot ce-am fost intrebat, nu au fost discutii contradictorii cu politistii. Zis si executat.
Nu am antecedente de nici-o natura cu politia pana la isprava asta.
Din ceea ce m-am documentat consecintele vor fi urmatoarele:
-o amenda destul de usturatoare
- nu voi mai avea dreptul sa conduc pe drumurile publice din uk pe o perioada minima de 1 an de zile
- 6luni de inchisoare cu executare sau cu suspendare, asta ramane la latitudinea judecatorului.
Intrebarea este urmatoare:
Care sunt sansele sa fiu condamnat la ispasirea pedepsei cu executare?
Si... voi avea dreptul sa conduc pe teritoriul Romaniei daca aici voi avea suspendare minimum 1 an de zile?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Ared, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rotariu54 , utilizator 16:34, 5 Iulie 2018
Ce sancțiune ai primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala alcoolemie contravenientu contravenientu Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul pentru 0.38 mg alcool pur in aerul expirat. Problema este ca am plecat de la locul unde am baut deoarece se declansase ... (vezi toată discuția)
Soluție dosar penal pentru alcoolemie OanaB95 OanaB95 Bună ziua, Aș avea o întrebare legată de soluțiile ce pot fi date pentru soluționarea unui dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor ... (vezi toată discuția)
La o alcoolemie de 1.04 mg in aerul expirat,care sunt consecintele ? Costin_Adrian Costin_Adrian Ma numesc Adrian,sunt din ploiesti,in ziua de 23.07.2012 tatal meu a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a fost oprit in trafic d un echipaj de ... (vezi toată discuția)