avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere IN PERIOADA DE PROBA DAR pe durata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere IN PERIOADA DE PROBA DAR pe durata stimulentului

buna ziua, ma aflu in stimulet de insertie , fata face 3 ani pe 3 iunie 2018. pana in data de 27 decembrie am lucrat la o firma multinationala, iar din 12 fevruaRIE lucrez la o alta firma multinationala. continui sa beneficiez de stimulent, si ma aflu in perioada de proba( 1 luna), pe contract am 3 luni de proba pana 12 mai.

vor sa imi desfaca contractul de munca pt ca au constatat ei ca de fapt nu mai au nevoie de inca un om. AU VOIE SA FACA ASA CEVA SAU SUNT OBLIGATI SA IMI GASEASCA ALT POST IN CADRUL COMPANIEI? AU VOIE SA MA DEA AFARA, FIIND IN PERIOADA DE PROBA DAR SI IN STIMULENT PANA IN IUNIE?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:57, 21 Martie 2018
Nu exista perioada de de proba de o luna pentru un c.i.m. pe perioada determinata de 3 luni.

OUG 111/2010 interzice concedierea salariatilor aflati in plata stimulentului de insertie, insa nu se face nicio referire la incetarea raportului de munca in baza art.31 alin.3 C.mun. in situatia expusa mai sus ...... posibil ca acest text de lege sa nu intre sub incidenta acestui articol.
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
probabil nu m.am exprimat corect . pana in ian am.lucrat la.o firma si am luat stimulent...iar din 12.02 lucrez la o noua firma pe.per.nedeterminata cu perioada de proba de 3 luni din care abia a trecut o luna.
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
adamar, utilizator
In acest caz, nu se mai poate inceta c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun.

Daca nu vi se mai prelungeste durata ,atunci acesta va inceta ceea ce implica si incetarea platii stimulentului de insertie.
contractul.este pe.perioada nedeterminata,

in concluzie avand in vedere ca ma.aflu in plata stimulentului, nu pot fi data afara ,chiar daca sunt in perioada.de.proba. Am.inteles.bine?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
adamar a scris:

contractul.este pe.perioada nedeterminata,
.....

Scuze... :)

OUG 111/2010 interzice concedierea salariatilor aflati in plata stimulentului de insertie, insa nu se face nicio referire la incetarea raportului de munca in baza art.31 alin.3 C.mun. in situatia expusa mai sus ...... posibil ca acest text de lege sa nu intre sub incidenta acestui articol.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Suspendare cim in timpul beneficierii de stimulent insertie Horatia Horatia Buna ziua, Va rog frumos raspuns avizat la urmatoarele -daca primesc stimulent de insertie dar am schimbat angajatorul, am obligatia eu sa il anunt despre ... (vezi toată discuția)
Preaviz la contractul de munca pe per. detrminata 1 an azile doar_eumike doar_eumike Buna, legat de dreptul la preaviz in cazul contrcatelor de munca pe perioada detereminata angajatul are dreptulu la PREAVIZ? EX: pers Y se anjeaza la firma ... (vezi toată discuția)
Speta (concediere) Stefan021 Stefan021 Am inca o speta... Sotia mea primeste din Februarie 2014 indemnizatie pentru cresterea copilului pentru 12 luni, bazata pe salariul obtinut de la firma ... (vezi toată discuția)