avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie 2018

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. Sotia mea a inceput serviciul la un alt angajator decat cel de la care a intrat in concediu de crestere copil si beneficiaza de stimulentul de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului. Vreau sa va intreb daca va schimba locul de munca va pierde dreptul la acest stimulent? deoarece se intrevede posibilitatea unui loc de munca cu posibilitati mult mai bune viitoare atat profesional cat si financiar. Va multumesc pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 19 Martie 2018
Va pierde dreptul la stimulent numai daca va exista intrerupere intre cele doua c.i.m.
care este perioada de timp de la care se considera intreruperea? va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si de o singura zi poate fi intreruperea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația pentru creșterea copilului Bogdanel83 Bogdanel83 Am o întrebare si o nelămurire eu in lunile ian2014 si feb 2014 am fost angajat cu 2h pe cartea de munca si sotia trebuie da nasca in feb2015 pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)