avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Faptuitor decedat de drept, ce se intampla cu dosarul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Faptuitor decedat de drept, ce se intampla cu dosarul?

Probabil ati auzit cu totii cazul lui Constantin Reliu, a fost declarat decedat insa este inca in viata.

Curiozitatea mea este urmatoarea:

Ce se intampla daca o persoana aflata in situatia de mai sus comite infractiuni? Dosarul poate inainta avand in vedere ca este declarat decedat de drept? Se aplica art. 10 alin. 1 lit. g din CPP?
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 20:26, 19 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg, a fost declarat decedat dar de fapt acesta este in viata? Si autoritatile au fost anuntate? Adica se poate face dovada ca este in viata, numai atunci se pot relua cercetarile , adica se poate redeschide dosarul de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire plata daune de catre sotul supravietuitor yx32_angel yx32_angel Acum o luna de zile, sotul meu a decedat in urma unui accident rutier..el conducand autovehiculul, accidentul provocandu-se din cauza vitezei f mari...In urma ... (vezi toată discuția)
Minciuna dovedita cu inscrisuri conelia anghel conelia anghel Pe scurt. Astazi am confirmarea faptului ca \\"partea adversa\\" intr-un dosar civil privind un litigiu de munca, castigat de mine si la fond si la recurs dar ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala shakka shakka Buna ziua Am fost investigata intr-un dosar de fals intelectual.Aceasta situatie dureaza de 5 ani.In ianuarie am primit o hotarare a procurorului de ... (vezi toată discuția)