avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... minciuna dovedita cu inscrisuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

minciuna dovedita cu inscrisuri

Pe scurt.
Astazi am confirmarea faptului ca "partea adversa" intr-un dosar civil privind un litigiu de munca, castigat de mine si la fond si la recurs dar neexecutat datorita contestarii sentintei def. si irevocabile, CA A MINTIT instanta de judecata. Astfel, in mai 2012 . intr-o cerere de recurs la C.A. a declarat intr-o ca a desfiintat un serviciu dar , si de astazi , in urma unei cercetari penale a sa (am depus plangere la Parchet), a declarat org. de cercetare, si va declara si in scris, ca nu l-a desfiintat.[.
Tot astazi am aflata ca a minitit iarasi instanta deoarece, la termenul de ieri 20.11.2012 (dosarul de contestare executare ) juristul nu s-a prezentat pe motiv ca este bolnav dar el in acea zi a fost la politie (fara sa fie solicitat) pentru dosarul penal.

Ce se intampla cu acesti mincinosi ai instantelor ? Nu pot fi pedepsiti ? Cum se poate realiza, avand dovezi ?!
Daca m-am adresat gresit , va rog sa ma anuntati (poate trebuia la Dreptul penal ?)

Cu stima
Cornelia
Cel mai recent răspuns: conelia anghel , utilizator 21:31, 21 Noiembrie 2012
1. In dovedirea falsului in declaratii, puteti depune la organul de cercetare, cererea de recurs in care partea din dosarul cu litigiul de munca, afirma contrariul (vezi declaratia din dosarul de cercetare penala) si solicitati extinderea cercetarii si pentru comiterea infractiunii prevazute la art 292 c.pen.
2. La instanta cu dosarul de executare, depuneti inscrisul care atesta ca partea a fost prezenta in alt loc, desi a solicitat un nou termen pe motive medicale, in dovedirea tergiversarii judecarii dosarului si solicitati aplicarea sanctiunii cu amenda.
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare si incompatibilitate org cerc. pen mary6 mary6 Buna ziua. Va rog respectuos sa-mi raspunde-ti si mie explicit la urmatoarele intrebari: -1. Faptul ca org de cercetare care a instrumentat dosarul/cercetarea ... (vezi toată discuția)
Cerere recuzare org.judiciar cerc.pen.respinsa mary6 mary6 Buna dimineata.Desi am mai initiat un topic legat de acelasi subiect,si intrucat nu am primit nici un raspuns,va supun atentiei urmatoarele ;Deoarece urmarirea ... (vezi toată discuția)
Dosar de cercetare penala conelia anghel conelia anghel Pentru lamurire, precizez pe scurt: Am contestat in instanta( litigiu de munca) modificarea unilaterala aCIM. am obtinut o [b]sentinta favorabila[/b] mie, de ... (vezi toată discuția)