avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVENIRE DIN CRESTEREA COPILULUI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVENIRE DIN CRESTEREA COPILULUI

Nepotelul meu face in 20 mai 3 ani. Fiica mea a beneficiat de cresterea copilului pana la 3 ani. De azi 19 martie 2018 e la serviciu iar joi are programare la comisie. Daca comisia il declara pe copil reabilitat...mai poate beneficia de insertie (nu mai este in grad de handicap). Toate semnele dau ca joi la comisie sa-l scoata din grad de handicap. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
CAMELIA13, utilizator
Cel mai recent răspuns: CAMELIA13 , utilizator 20:37, 19 Martie 2018
Nu va mai beneficia de stimulent de insertie, daca copilul nu mai este incadrat ca fiind cu handicap.
Multumesc! Asa ma gandeam si eu. Va multumesc pentru promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie pentru copil incadrat in grad de handicap usor ancaelename ancaelename Buna ziua! Stimulentul de insertie se acorda pana la 4 ani ( copil incadrat in grad de handicap) daca acesta are certificat de incadrare valabil pana la 4 ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție copil handicap ancami ancami Bună ziua! Ma aflu în următoarea situatie : am născut un copil în data de 11.12.2016, pe data de 10.10. 2018 am reînceput activitatea la serviciu iar in ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie raularmencea raularmencea Buna ziua.Am o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. copilul este nascut pe data de 24 ianuarie 2015 si am intrat in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)