avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marire pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marire pensie alimentara

Buna seara.Cum se procedeaza daca se doreste o marire de pensie alimentara fara ajutorul unui avocat???Se completeaza doar cererea de marire si se depune la tribunal??
Nu exista o cerere tip. Formulati o cerere de chemare in judecata conform art. 194 c.pr.civ. indicati locul de munca al paratului, adresa si CNP-ul acestuia, atasati sentinta de divort si pensie anterioara ,c. nastere minor, dovediti ca paratul are venituri mai mari . E bine sa apelati la un avocat inrtucat veti recupera si cheltuielile de judecata daca cererea este intemeiata , cel putin pentru redactare ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara dupa 18 ani ro4teen ro4teen Buna ziua fiica mea devine majora peste 1 luna si as dorii sa stiu cum sa o ajut sa primeasca in continuare pensia alimentara din partea tatalui. Este eleva ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru continuare pensie alimentara, va rog, ajutor birzumihai birzumihai Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. Parintii mei sunt divortati. Conform hotararii de divort, tatal meu trebuie sa-mi plateasca pensie alimentara pana la ... (vezi toată discuția)
Cererea pentru pensia alimentara koreh silvia koreh silvia cererea pe care o depun la Tribunal pentru pensia alimentara trebuie scrisa de mine sau exista cerere tip?Imi puteti da va rog un exemplu de cerere?Va ... (vezi toată discuția)