avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa si pe urma Faliment la o Soc.comerciala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa si pe urma Faliment la o Soc.comerciala

1)cand se opreste calcularea impozitelor si accesoriilor aferente la o Primarie, pentru o SC intrata in insolventa?
2)sau se calculeaza in continuare?Primaria s-a inscris la masa credala.
Va rog sa ma lamuriti,Primaria a aoprit odata cu anuntarea insolventei ,calcularea impozitelor si accesoriilor.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 20:23, 19 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La data intrarii in insolventa se suspenda orice executare silita impotriva debitorului . Daca creditorul s-a inscris la masa credala , s-a inscris cu suma calculata pana la data intrarii in insolventa a debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa ukzspan ukzspan Lucrez la o primarie si o societate care avea bunuri pe raza localitati a intrat in insolventa. M-am inscris la masa credala pentru recuperarea debitlor cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata dupa declararea insolventei mary_luk mary_luk Sunt creditor la o SC aflata in insolventa pe care am chemat-o in judecata la doua saptamani dupa ce i s-a admis cererea de insolventa, eu neavand cunostinta ... (vezi toată discuția)