avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ptr ionfiintare firma in ROMANIA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ptr ionfiintare firma in ROMANIA

ma chinui sa imi deschid o firma in ;Mun Resita Jud.caras-severin lucru de care se ocupa o firma de intermedierii si printre toate actele am nevoie de Acordul veciniilor de dedesupt stanga si dreapta apt meu proprietate personala.Firma are nevoie conf legii de o adresa dar vecina mea mai in varsta si cu care nu se poate intelege si explica a inceput sa isi bata gura prin tot blocul ca EU imi fac firma si NIMENI sa nu fie deaccord.Mentionez ca am vorbit la tel cu pers respectiva si ca nici in ruptul capului nu im i da semnatura.Administratorul a zis ca nu e problema ca la alte Asociatii a dar acceptul dar acum nu poate cara vecina si mai ales ca a ridicat Comitetul in capul meu .
Specific ca eu am domiciliul in Austria definitiv dar doresc sa imi fac o firma Romaneasca in interiorul apt meu (numai ptr adresa) proprietate personala
in alta adresa unde ????
Legea REA :-(
romaniidinafaratarii a scris:

ma chinui sa imi deschid o firma in ;Mun Resita Jud.caras-severin lucru de care se ocupa o firma de intermedierii


Si firma aia pe care ati angajat-o nu va lamureste cu nimic? Nu de alta, dar o platiti sa va infiinteze firma.
Nu legea este rea si oamenii. Daca nu o scoateti la cap cu vecina, nu va ramane decat sa declarati sediul in alta parte.
Rugati firma de intermedieri sa va gaseasca un sediu provizoriu(6 luni-un an),poate intre timp o convingeti pe vecina sa va dea acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar o anexa pe scara blocului danielatul danielatul buna ziua, va rog mult sa-mi spuneti si mie daca am dreptul de a cumpara o anexa care se afla sub sufrageria garsonierei mele, mentionez faptul ca locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc andan30 andan30 Buna! Am si eu o mare problema...ca toti cei care cauta raspunsuri pe aici. Locuiesc la etajul 4/4, iar acoperisul imobilului e foarte degradat, avand in ... (vezi toată discuția)