avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Iesire din tara cu nume pasaport diferit de numele din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Iesire din tara cu nume pasaport diferit de numele din buletin

In data de 28 aprilie ma casatoresc iar ulterior o sa imi schimb buletinul,in regim de urgenta,deoarece iau numele sotiei.Problema este ca in 4 zile o sa plecam in luna de miere,pe alt continent,iar biletele sunt deja luate prin intermediul agentiei pe numele anterior casatoriei si pasaportul este deja existent,tot pe acelasi nume.Mentionez ca la controlul de frontiera voi prezenta doar pasaportul.Considerati ca voi avea probleme la vama ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:25, 23 Martie 2018
Nu exista buletin la urgenta. Nu veti avea probleme. Ulterior sa nu uitati sa va solicitati neaparat un nou act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Plec în luna de miere imediat după căsătorie dar vreau să rezerv biletele de acum. ce opțiuni am în privința actelor, ținând cont de faptul că îmi schimb numele? Mihaela12341 Mihaela12341 Ma casatoresc in aprilie iar in luna de miere mergem in Thailanda. Problema este ca trebuie sa luam biletele acum. Cand ajungem in Thailanda trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)