avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... declaratie de avere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

declaratie de avere

Buna ziua, as dori sa stiu daca veniturile sotiei obtinute din dividente, din venituri agricole si din burse de studii trebuie trecute in declaratia de avere a unei persoane publice,
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 15:04, 20 Martie 2018
Da, trebuie trecute veniturile din investitii (dividende), respectiv veniturile din activitati agricole. Nu ma pot pronunta cu privire la bursa de studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa infiintez firma daca sunt in ccc Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, doresc sa infiintez firma si sa fiu asociat unic (intreprinzator debutant), sunt in concediu de crestere al copilului.imi afecteaza indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere a copilului laura83 laura83 buna ziua, va rog daca puteti sa imi spuneti daca sotul meu poate beneficia de ccc in conditiile in care a lucrat 8 luni anterioare nasterii copilului si ... (vezi toată discuția)
Dividende ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! As dori sa aflu, care sunt procedurile legale prin care se poate afla daca o persoana ( actionar majoritar la societate) a ridicat dividende de la ... (vezi toată discuția)