avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua un sfat va rog lucrez ca sofer in comunitatea europeana de 6 ani in tot acest timp sotia a ridicat din motive de siguranta si cu acordul meu anumite sume de bani din contul meu exista extras de cont de fiecare data cand am venit acasa sumele existau acum a introdus divortu si au disparut si bani motivand ca bani ce iam vazut eu de fapt erau luati imprumut de la parintii ei si returnati dupa ce plecam eu si cei trimisi de mine au fost cheltuiti in scopuri familiale binenteles parinti o sustin ce se mai poate face in acest sens? si cui sa ma adresez va multumesc
Contactati un av pt a discuta cu actele in fata si pt a putea sa primiti un sat pertinent.Teoretic la partaj puteti administra probe care sa dovedeasva situatia prezentata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani furati in cuplu mirunaddd mirunaddd Am vandut un apartament impreuna cu sotul, banii au intrat in banca, intr-un cont pe numele meu. Ulterior am creat 4 depozite pe numele meu, al sotului, al ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj Catalin32 Catalin32 Buna ziua! Intentionez sa divortez si as dori sa aflu mai intai cateva opinii despre speta mea. Casatoria dureaza de 5 ani si din ea a rezultat un copil in ... (vezi toată discuția)
Imprumut din 2010 acordat unei verisoare prin transfer bancar madalina122 madalina122 Buna ziua, In 2010 i-am dat unei verisoare suma de 20000 lei, am facut transfer bancar din contul meu in contul IBAN al sotului ei, verisoara neavand cont ... (vezi toată discuția)