avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare in munca

Am lucrat intr-o institutie, am o vechime de 25 ani, dar am iesit la pensie pe caz de boala. Doresc sa ma reangajez. Unitatea de unde am iesit la pensie are vreo obligatie legala de a ma reangaja? Daca da, la ce legi trebuie sa fac referire? Apreciez foarte mult acest site. Cu multumiri, Cris.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 25 Octombrie 2009
Este o incetare de drept a raporturilor de munca si la dvs. este art 56 (d) ceea ce nu genereaza obligatii pentru angajator de a ava reangaja.
Unitatea respectiva nu are obligatia de a va reangaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in muca pentru activitatea desfasurata ca angajat intr o tara ue ContSters88344 ContSters88344 Perioada de munca efectuata de un cetatean roman ca angajat intr o tara UE, in intervalul 2002 - 2007, poate fi considerata vechime in munca si adaugata la ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca conf. art.56 lit c cm Antoanela Geaman Antoanela Geaman Supun atentiei dvs. urmatoarea problema. Salariatei X i se inceteaza cim conform art.56 lit c) fara a avea comunicata deciza de pensionare pentru ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru limita de varsta - functionar public iepurasul iepurasul Am indeplinit conditiile de pensionare pentru limita de varsta,am depus dosarul de pensionare,pot sa lucrez in continuare pana la primirea deciziei de ... (vezi toată discuția)