avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit la vanzare autoturism ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit la vanzare autoturism ?

La vanzarea unui autoturism vanzatorul trebuie sa aiba achitat acel impozit doar pe autoturism , sau trebuie sa aiba achitat tot impozitul de pe el, gen daca are si proprietati ?
Cel mai recent răspuns: calin_75 , utilizator 12:41, 27 Martie 2018
Trebuie achitat impozitul pe autovehicul inclusiv anul curent in integralitate, iar din celelalte obligatii fiscale trebuiesc achitate cele ajunse la scadenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate de drept a contractului de vanzare cumparare Flori14 Flori14 Buna ziua, As dori cateva lamuriri referitoare la legalitatea contractului de vanzare a unui imobil, teren extravilan in suprafata de 5000 mp. Pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in 2006, nu s-a radiat de la vanzator ovidiu_r ovidiu_r buna ziua, situatia este urmatoarea: in anul 2006 am cumparat un autoturism de la un cetatean roman, care in ziua imediat urmatoare tranzactiei a plecat din ... (vezi toată discuția)
Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)