Am si eu o nelamurire . In 2015 m-am pensionat pt.invaliditate .Mi s-a emis decizia nr.XYZ / 2015 fara a mi se lua in considerare la calculul punctajului o adeverinta de lucru ore suplimentare pe 12 ani ( sume cuprinse in salariul brut si pt.care s-au platit contributii de asigurari sociale ).Am contestat decizia in termenul legal si nu am primit raspuns .
Intre timp in anul 2017 am iesit la pensie pt.limita de varsta. Am primit decizia XYZ/ 2017 ( acelasi nr. de decizie cu alta data ) tot fara a se tine cont de adeverinta.
Am contestat si decizia a doua in termenul legal (in iulie 2017 ) si am primit in 13.02.2018 de la Casa de Pensii Bucuresti tot un raspuns negativ , care se refera - ATENTIE ! - la decizia din 2015.
Acum instanta imi cere sa specific CARE este decizia contestata in justitie .Nu inteleg daca trebuie sa ma refer la amandoua sau numai la prima decizie ( de la ea mentinandu-se si in a doua decizie neluarea in considerare a adeverintei ) sau numai la a doua decizie (cea care este practic in vigoare in prezent .)
Stiu ca in justitie trebuie sa ceri in mod explicit , altfel nu ti se da, iar modul si termenul in care se raspunde la contestatii de catre Casa de Pensii chiar creeaza confuzie . Va rog , este cineva care ma poate lamuri ? Cu multumiri anticipate .
Pensie
doina-dobrescu
Cei de la Casa de Pensii nu vor sa-mi asimileze anii de studiu universitar la pensia mea de urmasi, conf. art.49 al.1 si art.51 din leg. 263/2010. Tot Casa de ... (vezi toată discuția)