avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Polita de asigurare in decontul de tva?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Polita de asigurare in decontul de tva?

Am platit o polita de asigurare la o firma din Austria.Va rog sa.mi spuneti cum o trec in declaratia 300 si daca trebuie sa fac declaratia 390.Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mml , utilizator 15:20, 21 Martie 2018
Asigurarile sunt scutite de TVA si nu se declara in D390. In D300 puteti sa o treceti la rd de achizitii scutite.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim tva - factura din ue pentru bilet de avion dobrea.katalina dobrea.katalina O SOCIETATE DIN ROMANIA, CU CAPITAL BELGIAN, PLATESTE FACTURA DE AVION, ORI DE CATE ORI SEFII DIN BELGIA VIN IN ROMANIA. SOCIETATEA DIN GRUP, DIN BELGIA NE ... (vezi toată discuția)
Declaratii 390, 300 gabon gabon Buna ziua, Am o mare rugaminte sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie. In 18.12.2009 am platit avans pentru o achizitie de bunuri intracomunitare, in ... (vezi toată discuția)
Colectez si platesc tva la achizitie bilete de avion-inchiriere zbor bucuresti- stat ue? cisexpertacc cisexpertacc Achizitie bilete de avion-inchiriere zbor Bucuresti- stat UE de la o firma non UE; colectez si platesc TVA? Declarare din punct de vedere D300 si D390? ... (vezi toată discuția)