avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare în spațiu.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare în spațiu.

Bună ziua,
De curând am fost luată în spațiu de o anumită persoană pentru a putea susține examenul auto în alt județ. Persoana care m-a luat în spațiu acum nu se află în România iar sora mea ar dori și ea să fie luată în spațiu din același motiv pentru a susține examenul auto...acum vă adesez întrebare care e un pic ciudată...Eu dacă sunt luată în spațiu de acea persoană o pot lua eu în spațiu pe ea sau este necesară venirea acelei persone în România?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Luiza Andreea, utilizator
Sora dvs poate fi luata in spatiu de catre proprietar, dvs sunteti tolerat.
Va multumesc frumos!
Dvs. o luati pe sora in spatiu, apoi sora dvs. isi aduce o prietena, prietena isi aduce fratele si tot asa, pana vine proprietarul acasa are jumatate de sat la el in casa. Era o gluma. Sigur ca doar proprietarul poate lua in spatiu o alta persoana. Poate sa declare asta si la un notar, ori la ambasada/consulat.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
Justitiarul711, utilizator
Apreciez gluma dvs. Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu c0nteazza c0nteazza Buna ziua. M-am mutat de curand cu viitoarea sotie din orasul de domiciliu in alta localitate. Am luat un apartament in chirie si contractul l-am facut doar pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere c.i. / pasaport din afara romaniei roberto1923 roberto1923 Buna ziua, eu locuiesc in Glasgow, Marea Britanie. Nu am locuinta in Romania. Posta (Royal Mail) mi-a pierdut buletinul. Pasaportul mi-a expirat in ... (vezi toată discuția)
Peste un an imi expira buletinul (am rezidenta in ltalia), ce ar trebui sa fac? ContSters359808 ContSters359808 Buna ziua, as avea o intrebare.:sorry: Nu traiesc in romania, am 18 ani si peste noua luni imi scade buletinul, cum fac sa il renovez? Si mai ales, pot sa ma ... (vezi toată discuția)