avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinera copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinera copilului

Bunaziua cetrebuie sa fac ca sa obtin fiul de la tatal sau ? Stam toti 3 in aceasi casa dar nu suntem casatorit el ma ameninta ca ma omoara si pe fiul meu il bate mereu . Ajutatima va rog.
Mergeti la Politie pentru a depune plangere si in instanta pentru a solicita ordin de protectie.
Cum sa ma duc ca nu ma lasa sa ies din casa
Nu vreau sa pierd copilul. Va devi eu l am crescut el nu lucreaza eu lucrez
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

Felicia popovici a scris:

Nu vreau sa pierd copilul. Va devi eu l am crescut el nu lucreaza eu lucrez

pai si cum adica nu va lasa sa iesiti din casa daca spuneti ca lucrati ? ce lucrati ? videochat la domiciliu sau ce? de nu puteti iesi din casa ?
Lucrez devi o ora jumate dominata fac curatenie la un spital veterinar

Alte discuții în legătură

Ajutor - probleme cu tatăl italian al copilului meu Felicia popovici Felicia popovici Bunaziua cum pot sa fac sa obtin fiul de la un tata italian . Noi suntem logoditi dar eu nu mai pot sa stau cu el ca ma ameninta ci moartea si pe copil il ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica - sunt disperat... God99 God99 Buna ziua, Sunt un tanar care are o mama care traieste de ani multi cu un monstru, care se intampla sa imi fie tata... Suntem de la Bucuresti, mama mea a ... (vezi toată discuția)
Proprietate ocupata cu "forta" si proprietari de drept scosi afara. ContSters327623 ContSters327623 Am un unchi care a primit de la bunicii mei o casa drept mostenire, casa la care a lucrat si investit cam toti din familie, frati, parinti, etc. In urma cu 17 ... (vezi toată discuția)