avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor - probleme cu tatăl italian al copilului meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor - probleme cu tatăl italian al copilului meu

Bunaziua cum pot sa fac sa obtin fiul de la un tata italian . Noi suntem logoditi dar eu nu mai pot sa stau cu el ca ma ameninta ci moartea si pe copil il bate mereu ajutatima ce trebuie sa fac nu ma lasa sa ies din casa
Cel mai recent răspuns: Felicia popovici , utilizator 23:17, 10 Aprilie 2018
Buna ziua,
Daca sunteti in Romania sunati la 112.
Daca sunteti in Italia apelati la autoritatile italiene.
Sunt in italia si o sa ma duc in romania cum pot sa procedez?
Daca venni toti 3 in tara cum trebuie sa procedez ce sa fac? Ajutatima
Daca venni toti 3 in tara cum trebuie sa procedez ce sa fac? Ajutatima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinera copilului Felicia popovici Felicia popovici Bunaziua cetrebuie sa fac ca sa obtin fiul de la tatal sau ? Stam toti 3 in aceasi casa dar nu suntem casatorit el ma ameninta ca ma omoara si pe fiul meu il ... (vezi toată discuția)
Cum pot să aduc băiețelul în românia dacă e cetățean italian? nu sunt lăsată să-l văd decât în prezența tatălui, care e violent cu mine Eu stau cu tal baietelului de 8 ani si nu suntem casatoriti,baietelul are 5 ani si are un disturb autistic.Noi doi nu mai stam impreuna din iulie dar el ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor Felicia popovici Felicia popovici Bunaziua eu am un copil de 2 ani jumate cu un italian copilul are cittadinanza italiana eu sunt rominca. Si concubinul nu ne mai intelegem bine ma amenità ... (vezi toată discuția)