avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor

Bunaziua eu am un copil de 2 ani jumate cu un italian copilul are cittadinanza italiana eu sunt rominca. Si concubinul nu ne mai intelegem bine ma amenità cu moartea copilul il bate mereu, daca merg in istanta la cine ramine copilul eu nu vreau sa il pierd va rog ajutatima
Cel mai recent răspuns: Felicia popovici , utilizator 16:14, 15 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Am incercat avvocati dar nu sunt buni
Nu sunt buni sau va costa prea scump!Va dati seama ca afirmatia dvs este cel putin.ciudata .poate nu ati nimerit la cine trebuie mai incercati in situatia dvs numai un av italian va poate ajuta.
Da locuiesc in italia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - probleme cu tatăl italian al copilului meu Felicia popovici Felicia popovici Bunaziua cum pot sa fac sa obtin fiul de la un tata italian . Noi suntem logoditi dar eu nu mai pot sa stau cu el ca ma ameninta ci moartea si pe copil il ... (vezi toată discuția)
Obtinera copilului Felicia popovici Felicia popovici Bunaziua cetrebuie sa fac ca sa obtin fiul de la tatal sau ? Stam toti 3 in aceasi casa dar nu suntem casatorit el ma ameninta ca ma omoara si pe fiul meu il ... (vezi toată discuția)
Pentru binele copiluli meu! dan_leu35 dan_leu35 prin aceste cuvinte,sa nu credeti ca vreau sa fiu o victima!concubina a plecat la munca in italia,unde sia gasit jumatatea!el find o persoana mai mare ca ea ... (vezi toată discuția)