avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinera copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinera copilului

Bunaziua cetrebuie sa fac ca sa obtin fiul de la tatal sau ? Stam toti 3 in aceasi casa dar nu suntem casatorit el ma ameninta ca ma omoara si pe fiul meu il bate mereu . Ajutatima va rog.
Mi ma Lasa sa ies din casa cum sa procedez va rog ajutatima
Singurul ajutor pe care il putem da este sfatul sa va adresati politiei,autoritatilor italiene.Cautati pe net un avocat roman care profeseaza in Italia poate va lamureste ce drepturi aveti cf legislatiei italiene.Sunati la politie si precizati ca sunteti sechestrata de sot,concubin etc.,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - probleme cu tatăl italian al copilului meu Felicia popovici Felicia popovici Bunaziua cum pot sa fac sa obtin fiul de la un tata italian . Noi suntem logoditi dar eu nu mai pot sa stau cu el ca ma ameninta ci moartea si pe copil il ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica - sunt disperat... God99 God99 Buna ziua, Sunt un tanar care are o mama care traieste de ani multi cu un monstru, care se intampla sa imi fie tata... Suntem de la Bucuresti, mama mea a ... (vezi toată discuția)
Proprietate ocupata cu "forta" si proprietari de drept scosi afara. ContSters327623 ContSters327623 Am un unchi care a primit de la bunicii mei o casa drept mostenire, casa la care a lucrat si investit cam toti din familie, frati, parinti, etc. In urma cu 17 ... (vezi toată discuția)