avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis suspendat pentru alcool
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis suspendat pentru alcool

Buna. Am primit doi ani cu amanare dar despre permis nu scrie nimic. Ii anulat? Sau cum pot recupera. Am facut si legalizarea dosarului dar de aici ma trimite sa vad de permis unde ó fost retinut. Ce trebe sa fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 18:18, 20 Martie 2018
In cazul amanarii aplicarii pedepsei in temeiul art 83 Cod penal, nu se anuleaza permisul de conducere. Dupa legalizarea sentintei de condamnare, trebuie sa depuneti aceasta la Biroul Rutier, si vi se va restitui permisul! Succes [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui ... TFA90flav TFA90flav Buna ziua ! Mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui autovehicul avand permisul suspendat , pedepasa la care am fost condamnat apare asa : \" În ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere BrunoStefan BrunoStefan In anul 2018 am fost prins conducand cu permisul suspendat, mi-a fost retinuta procesul verbal prin care reiese ca am 15 zile drept de conducere dupa luarea ... (vezi toată discuția)
Permis auto anulat sau posibilitate de recuperare prin ncp? ContSters345122 ContSters345122 As vrea sa stiu si eu sigur ..daca am fost condamnat cu suspendare si se amana executarea pedepsei (NCP) 2 ani...ma duc cu definitiva la politie si imi pot lua ... (vezi toată discuția)