avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand o persoana primeste titulatura de „participant ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand o persoana primeste titulatura de „participant la licitatie” in sensul art. 246 Cod Penal?

Cand o persoana primeste titulatura de „participant la licitatie” in sensul art. 246 Cod Penal? In momentul depunerii ofertei de cumparare sau daca efectiv este prezent la licitatie?

Fratele meu a vrut sa participe la o licitatie pentru achizitionarea unui imobil executat silit. A depus o oferta si a achitat taxa de 10% din pretul de pornire. Cu doua zile inainte de a se tine licitatia s-a razgandit, l-a informat pe executor ca isi doreste banii inapoi si a facut cerere de retragere. Imobilul a fost vandut la pretul de pornire a licitatiei unei persoane, singura care s-a prezentat la licitatie. Fostul proprietar a depus contestatie si plangere penala impotriva celui care a castigat licitatia si impotriva fratelui meu pe motiv ca au avut o intelegere si de aceea s-a retras ca sa il lase pe adjudecatar sa castige.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
aleksutzu, utilizator

Alte discuții în legătură

Imobil executare silita curios12 curios12 Buna ziua, Am si eu urmatoarea dilema: Urmaresc de ceva vreme un imobil executat silit de catre un executor judecatoresc catre care am inaintat si o oferta ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil in calitate de unic ofertant analysa analysa Buna ziua. As dori sa particip la o licitatie publica pentru o casa. Este a treia licitatie, dar nu sunt sigura de un lucru: pretul de pornire este de 396.000 ... (vezi toată discuția)
Oferte sub pretul de pornire al licitatiei Alexandru Raduly Alexandru Raduly Buna ziua! La o licitatie pentru executarea unei garantii imobiliare, pretul de pornire este de 75% din evaluare, au fost prezenti 3 participanti cu oferte ... (vezi toată discuția)