avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tatăl disparut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tatăl disparut

Buna ziua as vrea sa ii gasesc pe tatăl meu nu la.m mai vazut de când eram mica si as vrea sa il caut dar nu stiu cum deoarece nu stiu nimic despre el
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:13, 20 Martie 2018
Buna seara,
Cred ca primul pas este sa va adresati la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti, de la care solicitati adresa actuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot să-mi găsesc bunicul? Bianca139 Bianca139 Incerc să-mi găsesc bunicul nu știu prea multe lucruri despre el (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru a divorta? dumitrescu iolanda dumitrescu iolanda Buna seara ,am si eu o intrebare cat dureaza un divort la tribunal ,este vorba despre un divort simplu fara copii sau partaj doar ca nu pot lua legatura cu ... (vezi toată discuția)
Gasirea tatalui Emerik Petru Berar Emerik Petru Berar asi vrea sa stiu daca pot sa il gasesc pe tatal meu dupa CNP.nu stiu numele tatalui meu si nici o adresa sau cand e nascu (vezi toată discuția)