avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce pot face pentru a divorta?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce pot face pentru a divorta?

Buna seara ,am si eu o intrebare cat dureaza un divort la tribunal ,este vorba despre un divort simplu fara copii sau partaj doar ca nu pot lua legatura cu sotul meu.El parasind domiciliul in urma cu un an iar de atunci nu stiu nimic despre el.ce pot face in aceasta situatie pentru a divorta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:27, 13 Octombrie 2017
Buna seara
Formulati cererea de chemare in instanta, aratati situatia si solicitati sa se formuleze o adresa catre Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti pentru a se stabili unde este domiciliat acum.
Daca nu si-a schimbat domiciliu atunci solicitati citarea prin mica publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune andreeaduminica andreeaduminica Buna ziua, eu si mama mea dorim sa deschidem succesiune dupa fratele meu care a murit acum 7 ani. Parintii mei sunt divortati de 20 de ani si eu nu am tinut ... (vezi toată discuția)
Partaj cu multi mostenitori mcolaborare mcolaborare Pe titlu pe proprietate –pamant- apar numele celor 4 copii ai defunctului. Asta inseamna ca mostenirea a fost acceptata? Doi dintre copii au murit ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea certificatului constatator al nasterii mele si cererea pentru a obtine informatii de la evidenta persoanelor ,pentru a afla adresa tatalui meu? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Cum trebuie sa arate cererea pentru obtinerea certificatului constatator al nasterii mele? Tatal meu nu m-a recunoscut la nastere(este cetatean ... (vezi toată discuția)