avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot sa obtin residenza fiului meu in romania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot sa obtin residenza fiului meu in romania

Ce trebuie sa fac sa obtin residenza fiului meu in romania? Acume are cetatenie italiana
Cel mai recent răspuns: Felicia popovici , utilizator 14:53, 21 Martie 2018
Depuneri actele de stare civilă traduse/legalozate/apostilate pentru recunoaștere la biroul de stare civilă
Nu sutem casatorit eu sunt romanca el italian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente cetatenie italiana gabrielag13 gabrielag13 Buna ziua . Se poate sti care sunt documentele pentru obtinerea cetateniei italiene ? Cum sunt aproape sigura ca trebuie certificatele de nastere , trebuie ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean italian yasmin1989 yasmin1989 Buna ziua, in anul 2018 ne vom casatori civil, mentionez ca eu sunt romanca si iubitul meu este cetatean italian. Casatoria va avea loc in Romania. Va rog ... (vezi toată discuția)
Netranscriere căsătorie-divorț în românia sasenac sasenac cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian! Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)