avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

buna ziua, sunt asigurat in Romania si lucrez in Germania cu acte legale, am fost operat in Germania , iar aici in Romania nu mi se prelungeste concediul medical desi sun asigurat...motiveaza ca trebuie sa ma dun la cine am fost operat , dar eu nu ma pot deplasa in Germania ....ce poate fi facut?
Cel mai recent răspuns: bv96rrr , utilizator 08:34, 22 Martie 2018
Intrebati fie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate , fie la Ministerul Sanatatii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea in timpul perioadei de probe(sunt la spital). munca in germania ramomoise ramomoise Buna ziua De doua luni lucrez in Germania ,dar din pacate mi s-a facut rau si am fost transportat in stare de urgenta la Spital.In urma investigatiilor facute ... (vezi toată discuția)
Demisie sau desfacere cm? Nico1974Gramada Nico1974Gramada Buna ziua. Lucrez in domeniu bancar. De aproape 3 luni sunt in co medical. Peste cateva zile voi intruni 90 zile, astfel ca voi ajunge la o comisie. Am facut ... (vezi toată discuția)
Ce institutii romane trebuie anuntate, in cazul in care un cetatean roman pleaca in alta tara, la munca? Silvia Monica Silvia Monica Data post: Luni, 15 Noiembrie 2010, 09:07 Subiect: acte de incheiat in Romania, in cazul unui cetatean roman angajat al altui stat Buna ziua, Sora ... (vezi toată discuția)