avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar CEDO
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar CEDO

din anul 2015 am trimis la CEDO dosar pentru recuperarea chiriei abuzive puse de catre un expert desemnat de tribunalul Timisoara. Am primit doar confirmarea de primire a dosarului si atat,. In decembrie 2017 am trimis la CEDO sa vad in ce stadiu se afla dosarul dar nu s-a primit nici un raspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:05, 21 Martie 2018
Așteptați.
Ei nu va raspund decat cand vor ei si au timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare cedo 28noi 28noi In septembrie 2015 avocatul a trimis sa se judece la Cedo dosarul meu . Intrebarea este ce acte trebuie sa cer avocatului ca sa verific in ce stadiu este ... (vezi toată discuția)
Procedura comunicare cedo clientX clientX As avea nevoie de o informatie privitoare la aspectul inregistrarii unei cereri de catre CEDO. Anume ce confirma inregistrarea de catre curte a unei cereri, ... (vezi toată discuția)
Înregistrare dosar cedo Denis Loris Denis Loris Va rog sa ma ajutați in pb aceasta. In luna Octombrie 2017 a trimis avocatul prin posta un colet cu formularul pentru CEDO împreuna cu documente. De atunci ... (vezi toată discuția)