avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum imi pot afla vecinii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum imi pot afla vecinii?

o un teren si is vrea sa mai cumpar o bugata din a vecinului meu si as vrea sa aflu cine este ca sa il pot contacta, cum pot afla care imi sunt vecinii?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:51, 25 Octombrie 2009
"cum pot afla care imi sunt vecinii?" stati acasa si aflati!=D>
catalinpopa a scris:
o un teren si is vrea sa mai cumpar o bugata din a vecinului meu si as vrea sa aflu cine este ca sa il pot contacta, cum pot afla care imi sunt vecinii?

Buna ziua,
Vorbind serios de data aceasta:
- puteti contacta un Topo - Cadastrist autorizat care are acces la planurile topometrice din zona Dvs. (actualizate cat de cat).
El va poate da informatii cu care, ulterior, daca mai este nevoie, mergeti si la OCPI (Cartea Funciara) unde, pe baza de cerere, vi se pot elibera inscrisuri cu date.
Cu stima,
Expert judiciar Eugen Marcov
Lasand gluma la o parte, informatia respectiva va poate fi furnizata de biroul de registru agricol din cadrul primariei (detin toate planurile parcelare si, din proprie experienta:D, va spun ca s-ar putea sa aiba si datele de contact ale multor detinatori de terenuri) sau de la biroul de urbanism si cadastru, tot de la primarie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei parcele dintr-un teren gili_cristian@yahoo.com gili_cristian@yahoo.com Am un teren si as dori sa vand jumatate din el. Ce trebuie sa fac pentru parcelare si care sunt costurile aproximative. (vezi toată discuția)
Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Primaria ascunde adevarul- nu stiu unde se afla un teren ce imi apartine. ContSters241026 ContSters241026 Teren agricol in extravilanul comunei. Doi proprietari, unchi si nepot pe un teren extravilan de 2,54 ha ( 25400 mp ) Unchiul este fratele tatalui meu decadat ... (vezi toată discuția)