avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social

Cum pot scoate o societate cu sediul social la adresa mea de domicili daca i-am semnat un contract de comodat pe perioada nedeterminata?
Care sunt procedurile si daca este posibil asa ceva.
Cum procedez cu corespondenta care nu este ridicata de nimeni?
Pot sa refuz primirea corespondentei ?
Cel mai recent răspuns: Baciu Dorin , utilizator 11:57, 22 Martie 2018
Va fi mai greu pentru dvs. sa efectuati acesta operatiune. De regula schimbarea sediului se efectueaza doar de asociat/asociati. Vedeti daca in contractul de comodat nu aveti niste clauze de incetare unilaterala a contractului de comodat. Si eventual sa notificati ORC-ul de incetarea contractului de comodat cu societatea respectiva.

Sorin Susca a scris:

Va fi mai greu pentru dvs. sa efectuati acesta operatiune. De regula schimbarea sediului se efectueaza doar de asociat/asociati. Vedeti daca in contractul de comodat nu aveti niste clauze de incetare unilaterala a contractului de comodat. Si eventual sa notificati ORC-ul de incetarea contractului de comodat cu societatea respectiva.ps://www.avocatnet.ro/.../Cum-procedez-sa-scap-de-un-sediu-social.html
[
Multumesc frumos!

Dar ce pot face cu corespondenta?
Sunt asaltata de plicuri importante de la ANAF si nu vine nimeni sa le ridice. Pot sa refuz receptionarea lor? Pot fi trasa la raspundere ptr ca nu l-am anuntat?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2018
Baciu Dorin, utilizator
Anuntati asociatul/administratorul firmei sa vina sa-si ridice corespondenta. Puteti refuza primirea personala ( in sensul ca semnati pentru primirea coresponentei) deoarece nu aveti nici o calitate in firma. Nu puteti insa urmari permanent postasul si sa faceti pe gardianul cutiei postale. Intr-adevar , de la un moment dat devine foarte deranjanta aceasta problema.
Multumesc frumos!
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile postasului sovarroxana sovarroxana buna ziua,as dori sa stiu exact ce sarcini de serviciu are postasul si daca e obligat sa vina sa mi aduca somajul acasa sau macar sa ma anunte ca a sosit la ... (vezi toată discuția)
Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Acces in casa scarii daniellupascu1984 daniellupascu1984 Lucrez ca postas la o firma de servicii postale care livreaza corespondenta ....problema o am cu administratorii de bloc care refuza sa îmi pună la ... (vezi toată discuția)