avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie 250 teren in arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie 250 teren in arenda

Mama mea are 1 ha de teren in arenda si a primit de la anaf un formular care are scris pe el 250 . Ce trebuie sa faca cu el ? Ma poate lamuri cineva ?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:50, 21 Martie 2018
Pentru venitul din contractul de arenda trebuia ca arendasul sa va retina si sa va plateasca la stat impozitul pe venit si contributia la sanatate. Deci poate ca se refera la alt tip de venit caci pentru acel venit din arenda nu trebuie sa depuneti si sa platiti dumneavoastra nimic . Mergeti mai bine la ei cu hartia si intebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea venitului pe terenul agricol magic9pm magic9pm Va rog sa ma lamuriti si pe mine : Am un teren dat la o asociatie agricola iar asta vara dupa strangerea recoltei am primit o suma de bani in cont de la ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite in agricultura VelicuG VelicuG Buna ziua, Am mostenit de la tatal meu 7 ha de teren agricol,teren care este dat in arenda,subventia de la stat o ia arendasul,vreau sa stiu daca eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Taxare arenda vioreltudorascu vioreltudorascu Daca eu ca proprietar dau unui srl in arenda 1 ha de teren arabil contra a 600kg/ha ce impozite am de platit eu statului roman? Dar srl-ul ce taxe are de ... (vezi toată discuția)