avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Grafolog
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Grafolog

Buna ziua , stiti cumva dacă sunt experți grafologi privați ? Sau cum as putea obține o expertiza grafologică pentru o problema mai personală ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:53, 21 Martie 2018
Grafoscopice sau grafologie? Ultima inseamna determinarea caracterului in baza scrisului unei persoane... cealalta e expertizare tehnica...
Toti expertii sunt privati, cautati pe net. Mai sus, in mesajul anterior, aveti lista cu cei autorizati de ministerul Justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista expertilor criminalisti autorizati Cristyy Cristyy Buna ziua...am si o mare rugminite la dumneavoastra, am tot incercat sa gasesc Lista Expertilor Extrajudiciar Grafologi in Monitorul Oficial si nu l-am gasit ... (vezi toată discuția)
Expert grafolog fanex88 fanex88 Buna ziua Va rog dati-mi o mana de ajutor sa gasesc un expert grafologic. Am un dosar in care vreau sa fac o expertiza in paralel cu cea efectuata de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie ... Madalin251988 Madalin251988 Buna seara se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie doar cu o copie a unui act de vanzare cumparare? Multumesc (vezi toată discuția)