avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prezenta zilnica colaboratori in spatiul sediului ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prezenta zilnica colaboratori in spatiul sediului social

Buna ziua

Cum ar putea sa-si justifice prezenta zilnica, 3 colaboratori ( pfa-uri) in sediul social al unui SRL in cazul unui control? Mentionez ca cei 3 colaboratori nu doresc sa-si mute sediul social sau punctul de lucru la aceasta adresa.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un pfa dt.elena dt.elena Buna ziua! Doresc sa infiintez un PFA (sistem venit real) cu activitatea de inchiriere costume tematice si am cateva intrebari: 1. Pentru sediu social - pot ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare punct de lucru Mariussuciu Mariussuciu Buna ziua, Am o firma care presteaza servicii de intermediere online pe baza de comision. Clientul ma suna pe telefon sau imi da mail, si eu ii raspund - ... (vezi toată discuția)