avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asistent personal

Bună ziua,acum 6 sapt soacra mea a facut un atac cerebral in urma caruia a ramas imobilizată la pat cu sechele. Am fost cu actele in care se specifica ca e dependenta totala si necesita asistent personal la asistenta sociala din cadrul primăriei si mi_a spus ca beneficiaza de pensia de handicap dar ca nu are primăria bani pt ca sa ma plateasca pe mine ca asistent personal.Ce ar trebui sa fac pt a obtine acest drept ? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Asistent personal, indemnizatie de insotitor sau altceva? bodo gabriella bodo gabriella am o verisoara care are la randul ei grija de soacra ei care este paralizata la pat pe partea dreapta in urma unui atac vascular cerebral de cativa ani. Doresc ... (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap george0908 george0908 Am un unchi in virsta de 86 ani care din luna februarie 2011 a avut un atac cerebral in urma caruia nu mai vede este foarte bolnav,aproape imobilizat la ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru persoanele cu handicap rodica_ciatlaus rodica_ciatlaus Buna ziua , Soacra mea a suferit in urma cu doi ani un atac cerebral in urma caruia a ramas paralizata partea dreapta si imobilizata la pat . ... (vezi toată discuția)